IUC Kalmar Län
 
  • Start
  • Företagsutveckling
  • Industrilabb

Industrilabb

Resurser för Industriell utveckling!
Portalen Industrilabb.se – Småland är ett samarbete mellan IUC Kalmar län och Linnaeus Technical Centre, LTC, inom Linnéuniversitetet. Vårt gemensamma intresse att stötta industriell utveckling i regionen ligger till grund för idéerna som utvecklats inom den övergripande målsättningen att stärka konkurrenskraft, kompetens och lönsamhet för teknikföretag i regionen.

Vi har samlat resurser för industriell utveckling i Smålandsregionen. Syftet är att underlätta för företag i regionen att utveckla produkter, utveckla sina företag, sin produktion och sina marknader. I första hand genom att underlätta för företag att hitta resurser på hemmaplan, men även med den positiva "bieffekten" att vi får en bild över vad som efterfrågas och eventuellt också saknas. I förlängningen bidrar detta till att nya utvecklingsmöjligheter identifieras, att företag utvecklar nya tjänster eller att nya företag startas.

Även Industrilabb.se har som mål att vidareutvecklas. Vi bygger en portal för industriell utveckling, som underlättar för företag i regionen att utveckla, producera och marknadsföra sina produkter och tjänster.

Portalen Industrilabb
Europeiska regionala utvecklingsfonden

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Linkedin

Nyhetsbrev