IUC Kalmar Län
 
  • Start
  • Företagsutveckling
  • Let's innovate!

Let's innovate!

Vår uppmaning till att vara innovativa och skapa nya innovationer sträcker sig till alla som i någon form jobbar med innovationer, produkt- eller tjänsteutveckling inom Kalmar län med omnejd. Alla som arbetar med, eller vill stötta de som arbetar med, innovationer är välkomna att ansluta sig till uppropet. Oavsett om du är liten eller stor, etablerad eller nybörjare, var med och visa vår målsättning och låt oss samlas under parollen.

INDUSTRILABB.SE

IUC Kalmar län har tillsammans med LTC (Linnaeus Technical Centre) tagit fram en webbportal som är avsedd att hjälpa innovatörer respektive företag med resurser som behövs för utveckling. Den är ännu i sin linda och den blir så bra som ni och vi gör den till. Ju fler resursföretag som lägger in sig och sina erbjudanden, desto mer värdefull blir portalen som resursbank för innovatörer. Att lägga in sig är kostnadsfritt men vi förbehåller oss rätten att granska deltagare innan publicering, för att hålla i syftet med, och kvaliteten på, portalen.

Syftet är att underlätta för företag i regionen att utveckla produkter, utveckla sina företag, sin produktion och sina marknader. I första hand genom att underlätta för företag att hitta resurser på hemmaplan, men även med den positiva "bieffekten" att vi får en bild över vad som efterfrågas och eventuellt också saknas. I förlängningen bidrar detta till att nya utvecklingsmöjligheter identifieras, att företag utvecklar nya tjänster eller att nya företag startas.

Nu ska vi bygga en portal för industriell utveckling, som underlättar för företag i regionen att utveckla, producera och marknadsföra sina produkter och tjänster. Ser du något som saknas eller har idéer till industriell utveckling är du välkommen att kontakta oss. Industriell utveckling görs bäst tillsammans.

SPREAD THE WORD!

Här kan du som vill ansluta dig till vår paroll ladda ner en banner som du kan använda på din egen hemsida för att tala om att du stödjer idén om innovationsutveckling i Kalmar län med omnejd. Länka den till iuc-kalmar.se/lets-innovate så gör du en insats och hjälper till att sprida budskapet direkt.

Håll ögonen öppna, vi kommer fortsätta ta fram idéer som stöttar vår gemensamma innovationsutveckling – LET´S INNOVATE!

Ladda ner din banner här

Let's innovate!

Högerklicka på bannern och välj "Spara bild som"
för att ladda ner den i png-format.
Let's innovate!

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Linkedin

Nyhetsbrev