Fler artiklar

Vi söker nu en Projektledare!

Vill du vara med och utveckla Kalmar läns teknikföretag?

Inom vårt projekt ”SmeLand”, som är ett småländskt samarbete, där målgruppen är Industri och Industrinära tjänsteföretag, söker vi nu en projektledare. Projektets syfte är att skapa en småländsk struktur för att stärka de företagsstödjande aktörernas förmåga. Med utgångspunkt i företagens affärsmodeller stödjs företagen i att ta fram planer och beslut för en förändrings- och utvecklingsresa. Strukturen/metoden kommer också att tillämpas via företagsbesök.

Digi3D-skiftet - Workshop - Kalmar 13 nov

Industriell transformation genom digitalisering baserad på 3D-printning av metaller (Digi3D-skiftet)

Framtidens materialval, design, beredning, produktion, service, eftermarknad, inköp, logistik, organisation och affärsmodeller

IUC Kalmar Län AB, Appivo AB, IUC Sverige, Uddeholms AB och Örebro universitet inbjuder härmed till en workshop om den industriella transformation som 3D-printning av metalliska material och den associerade digitaliseringen innebär.

Digitalisering - Film

"Digitaliseringen förändrar vårt samhälle och företagens förutsättningar i en allt snabbare takt. Här berättar närings- och innovationsminister Mikael Damberg om Digitaliseringslyftet och möjligheterna för Sveriges industriföretag att komma vidare med sitt digitaliseringsarbete"

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Instagram
Linkedin

Nyhetsbrev