• Start
  • Om IUC
  • IUC Kalmar län

IUC Kalmar län

IUC:s verksamhet organiseras under fyra verksamhetsområden: Företagsutveckling, Sustainable, Utvecklingsprojekt och Yrkeshögskoleutbildning.

Vår målgrupp är framför allt små och medelstora företag och organisationer primärt inom teknik- och miljösektorn.
  • IUC hjälper till med ansökningar av stödpengar av olika slag.
  • IUC identifierar olika slags behov i ditt företag, till exempel utvecklingsbehov. Utifrån detta kan vi starta och driva projekt och processer som främjar industriell tillväxt.
  • Vi stärker också enigheten och samarbetet mellan länets tolv kommuner, näringslivets intressenter och teknikföretag genom aktiva besök och nätverkande.
  • Genom att samarbeta med olika aktörer i länet och aktivt arbeta för ökat erfarenhetsutbyte ser IUC till att lokal och regional samverkan skapar nytta och stärkt konkurrenskraft såväl för det enskilda lokala företaget som nationellt.

IUC Sverige

IUC Sverige är ett nationellt nätverk av regionala industriella utvecklingscentra – ett innovationsnätverk.

Vad skapar tillväxt i företagen?

Vi lyssnar, analyserar, och med kunskap om företagens behov arbetar vi med projekt och processer som främjar industriell utveckling. Vi samarbetar med nationella myndigheter för att nå ut med program och insatser till vår målgrupp, små och medelstora företag. Ett aktivt erfarenhetsutbyte och kontakter med forskning och experter skapar nytta och stärkt konkurrenskraft för det enskilda företaget och för Sverige.

Broschyr IUC Sverige
IUC Sverige AB
www.iuc.se


Adress

IUC i Kalmar Län AB
Flygplatsvägen 32
392 41 Kalmar

Org.nr: 556541-0213

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Instagram
Linkedin

Nyhetsbrev